Θαυμάζοντας το Online Gaming Στις Μέρες Μας

Θαυμάζοντας το Online Gaming Στις Μέρες Μας

Πόσοι έχουν ζήσει τις παλιές, καλές εποχές, όταν η σύνδεση στο διαδίκτυο σερνόταν και απαιτούσε την απασχόληση της τηλεφωνικής γραμμής; Αμέτρητοι καβγάδες είχαν ξεκινήσει από ένα χαμένο τηλεφώνημα, από τη διακοπή της σύνδεσης στο internet επειδή κάποιος έπαιρνε τηλέφωνο και από τους φουσκωμένους λογαριασμούς. Ευτυχώς, όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν. Πια το κάθε σπίτι μπορεί αρκετά οικονομικά να απολαμβάνει γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μέσα σε αυτό το ιδιαίτερα ευτυχές πλαίσιο, το online gaming λογικό είναι να ανθεί. Η σταθερή σύνδεση χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα (τις περισσότερες φορές, τουλάχιστον) έχει κάνει πολλούς να ανακαλύψουν τον πλούτο των διαδικτυακών παιχνιδιών. Κι ακόμη κι αν δεν το γνωρίζετε, υπάρχουν αρκετές διαφορετικές κατηγορίες που καλύπτονται από τον όρο του online gaming.  techmaniacs 2.jpg

Πρώτα απ’ όλα, αξίζει να αναφερθεί ότι τα γραφικά και η ποιότητα των διαδικτυακών παιχνιδιών έχουν βελτιωθεί δραματικά. Πολλές εταιρείες όπως η Blizzard επενδύουν εκατομμύρια, ώστε το αποτέλεσμα να τις δικαιώνει. Για παράδειγμα, παιχνίδια όπως το θρυλικό World of Warcraft ή το Heroes of the Storm, το Starcraft, το Overwatch και το Diablo αποτελούν εξαιρετικά δείγματα γραφής μιας συγκροτημένης προσπάθειας επαγγελματιών στο χώρο του διαδικτυακού παιχνιδιού.

Μία ακόμη κατηγορία διαδικτυακών παιχνιδιών διαφέρει αισθητά από την προηγούμενη. Πρόκειται για τον διαδικτυακό στοιχηματισμό ή αλλιώς για το online gambling. Οι παίκτες εδώ έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν σε κάποιο διαδικτυακό καζίνο και να διεκδικήσουν σημαντικά κέρδη. Κι αν ανησυχείτε για το θέμα της ασφάλειας και της νομιμότητας, η σημερινή εποχή έχει εξαλείψει τους κινδύνους. Στην Ελλάδα υπάρχει σαφές νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο έχει αδειοδοτήσει μόνο τις εταιρείες που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Τέλος, μία κατηγορία παιχνιδιών στο διαδίκτυο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι εκείνη των παιχνιδιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ιδιαίτερα στο Facebook θα βρει κανείς πληθώρα τέτοιων παιχνιδιών. Εδώ και καιρό κάνει θραύση το Candy Crush Saga, ενώ μπορεί ο κάθε χρήστης να βρει πολλά παιχνίδια που ταιριάζουν στο προσωπικό του προφίλ. Συνεργάζονται μάλιστα οι χρήστες μεταξύ τους και αυτή η διαδραστική παρουσία ενισχύει τον εθισμό στα διαδικτυακά αυτά παιχνίδια.

Εσείς ποια κατηγορία online gaming προτιμάτε; Έχετε δοκιμάσει όλα αυτά τα παιχνίδια ή μήπως έχετε τις δικές σας προτιμήσεις; Όπως και να είναι η πραγματικότητα, σίγουρα το μέλλον των διαδικτυακών παιχνιδιών προδιαγράφεται συναρπαστικό!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC