Θεαματική η αύξηση των χρηστών Android παγκοσμίως

Θεαματική η αύξηση των χρηστών Android παγκοσμίως
 
Ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt αποκάλυψε πως η Google ενεργοποιεί περίπου 1.3 εκατομμύρια συσκευές Android κάθε μέρα, αριθμός αισθητά μεγαλύτερος από τον Ιούλιο όταν ο αριθμός αυτός ανερχόταν στις 900.000.

Σε μια γενική σύγκριση, η Apple πούλησε περίπου 46.4 εκατομμύρια συσκευές iOS το ίδιο τετράμηνο, δηλαδή περίπου 515.500 κάθε ημέρα. Μια τέτοια σύγκριση βέβαια κάθε άλλο παρά αντικειμενική είναι, αφού ο αριθμός πωλήσεων διαφέρει από τον αριθμό ενεργοποιήσεων.

Πολλοί θεωρούν πως το νούμερο αυτό οφείλεται στην κυκλοφορία πολλών low-end smartphones στην Κίνα, μια χώρα όπου το Android αποτελεί μια εναλλακτική και προσιτή λύση για όσους δεν διαθέτουν χρήματα για ένα iPhone. Το πρόβλημα με την Κινέζικη αγορά όμως είναι πως οι περισσότερες συσκευές στην Κίνα δεν χρησιμοποιούν υπηρεσίες Google, άρα δεν μπορούν να υπολογιστούν στις μετρήσεις της εταιρείας. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως ο αριθμός των χρηστών που ενεργοποιούν Android συσκευές καθημερινά μπορεί να είναι αρκετά μεγαλύτερος.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_914.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC