Θέλεις να φτιάξεις λογότυπο για την εταιρεία σου; Αυτή η υπηρεσία θα σου λύσει τα χέρια!

LogasterΕάν θέλετε να σχεδιάσετε ένα λογότυπο υψηλής αισθητικής που να προσδίδει κύρος στην εταιρεία ή στο προϊόν σας, πλέον δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία γραφίστα ή σε κάποιο δημιουργικό γραφείο.

Η υπηρεσία Logaster σας λύνει τα χέρια, αφού μπορείτε διαδικτυακά και πολύ εύκολα να δημιουργήσετε ένα λογότυπο μόνος σας!

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ LOGASTERimg_586

Απλότητα

Η διαδικασία δημιουργίας λογοτύπου δεν απαιτεί καμία τεχνική ικανότητα. Επιτρέπει σε όλους, από έναν επιχειρηματία μέχρι μια νοικοκυρά, να δημιουργήσει μια εταιρική ταυτότητα για την επιχείρηση του.

Εικονίδια και γραμματοσειρές υψηλής ποιότητας

Το Logaster έχει μια τεράστια βάση δεδομένων εικονιδίων και γραμματοσειρών υψηλής ποιότητας, τα αποτελούν την βάση το αντικειμένων σας με εμπορικό σήμα.

Προσαρμόστε τα σχέδια όποτε εσείς θέλετε

Έχετε πάντα πρόσβαση στις δημιουργίες σας, και μπορείτε να τις επεξεργαστείτε πριν και μετά την αγορά.

Πώς να δημιουργήσετε ένα λογότυπο βήμα προς βήμα

1 Εισάγετε το όνομα της εταιρείας σας και επιλέξτε το είδος της επιχείρησης σας.
2 Ο σχεδιασμός λογότυπου Logaster προσφέρει διαφορετικές επιλογές για λογότυπα, μια εκ των οποίων θα γίνει η βάση της εταιρικής σας ταυτότητας. Αν δεν βρείτε ένα λογότυπο που σας αρέσει – μην ανησυχείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία του σχεδιασμού λογότυπου και στην συνέχεια να βρείτε το εικονίδιο που χρειάζεστε.
3 Επιλέξτε όποιο θέλετε και χρησιμοποιήστε όπως εσείς θέλετε. Θέλετε να αλλάξετε κάτι στο λογότυπο; Κάντε κλικ πάνω στο λογότυπο και στην συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή “Επεξεργασία Λογοτύπου”. Ο διαδικτυακός μας σχεδιαστής λογότυπου παρέχει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων επεξεργασίας. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα, το κείμενο, την γραμματοσειρά, να αντικαταστήσετε το εικονίδιο, να προσθέσετε σκίαση, σλόγκαν κτλ.. Κάντε κλικ στο επιθυμητό στοιχείο: κείμενο, εικονίδιο, κενό γύρω από το λογότυπο για να ανοίξετε το μενού επεξεργασίας. Επίσης, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή “Αναίρεση στοιχείου” για να αναιρέσετε όλες τις αλλαγές στο λογότυπο.
4 Αφού έχετε κάνει όλες τις αλλαγές, κάντε κλικ στην επιλογή “Επόμενο” και το λογότυπο θα αποθηκευτεί.
5 Κατεβάστε ένα λογότυπο μικρού μεγέθους δωρεάν για να πάρετε μια πρώτη εικόνα πριν πληρώσετε – όλα με την γνώμονα την δική σας ευκολία!

Δοκιμάστε το εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC