Τι design θα είχαν δημοφιλή sites το 1997;

Τι design θα είχαν δημοφιλή sites το 1997;

 

«κατασκευαστεί» τη εποχή του dial-up, το 1997.

«Απολαύστε» το Facebook, χωρίς πολιτικές πραγματικού ονόματος και με τις φωτογραφίες να εμφανίζονται σε έναν άσχημο πίνακα, «χαρείτε» το YouTube, με επιλογή των κωδικοποιήσεων που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε και το Google +, όπου οι κύκλοι των επαφών εμφανίζονται ως τετράγωνα.

Οι χρήστες όμως, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για αναμονή κατά τη χρήση των sites όπως αυτά θα ήταν την εποχή εκείνη. Οι αναπαραστάσεις περιορίζονται σε ταχύτητες μεταφοράς 8kbps, έτσι είτε κάποιοι θα θυμηθούν είτε θα ζήσουν για πρώτη φορά τη φόρτωση σε μια ιδιαίτερα αργή, dial-up σύνδεση.

Αυτή είναι ίσως η πιο ακραία νοσταλγική εκδοχή του Web που έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα. Ακολουθούν φωτογραφίες που αναπαριστούν πώς θα φαινόντουσαν τα sites, 14 χρόνια νωρίτερα:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC