Τι σημαίνουν τα νέα actions του Facebook!

Τι σημαίνουν τα νέα actions του Facebook!

Από τις αρχές Οκτωβρίου το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο είναι ανακοινώσει το νέο σύστημα αντιδράσεων, Facebook Reactions, με σκοπό να προσφέρει στους χρήστες περισσότερες επιλογές αντί του κλασικού «Μου αρέσει».

Αν αφήσετε για λίγο το ποντίκι επάνω από το σύμβολο του Like σε κάποια ανάρτηση, τότε θα σας εμφανιστούν τα εικονίδια Like, Love, Wow, Haha, Angry και Sad. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε ποιοι έχουν επιλέξει την κάθε αντίδραση.

fb

Μετά από πολλούς μήνες δοκιμών σε διάφορες χώρες, το κοινωνικό δίκτυο κυκλοφόρησε σήμερα το Facebook Reactions. Πρόκειται για ένα εργαλείο, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί επέκταση του γνωστού «Like». Στην Ελλάδα, εκτός από το καθιερωμένο «Μου αρέσει», οι χρήστες μπορούν να «πουν» «Τέλεια», «ΧαΧα», «Ουάου!», αλλά και «Λυπάμαι» ή ακόμα και «Έλεος!».

Πάντως, μέχρι στιγμής, αντίστοιχες επιλογές δεν υπάρχουν στα σχόλια των αναρτήσεων, όπου παραμένει μόνο το Like.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC