Τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι αναγκάζονται να αφήσουν το κινητό και να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο

Τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι αναγκάζονται να αφήσουν το κινητό και να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο

Τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει συζήτηση- ακούγεται μάλιστα ειρωνικό- για την ανικανότητα των νέων ανθρώπων να συζητήσουν. Για όλα… φταίνε τα smartphone, αφού στον κόσμο τους «χάνονται» οι χρήστες, πιστεύοντας ότι επικοινωνία σημαίνει σύνδεση με κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από λίγες ημέρες ένας φωτογράφος, ο Babycakes Romero, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν το «θάνατο» της συζήτησης. Η ιστοσελίδα Mashable προχώρησε ακόμη παραπέρα.

Θέλησε να καταγράψει το τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι αναγκάζονται να αποχωριστούν τα κινητά τους και υποχρεώνονται να μιλήσουν σε κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο. Και η κατάσταση γίνεται τουλάχιστον αμήχανη, όπως δείχνει και το σχετικό βίντεο.

0.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC