Τιμώντας τους έλληνες πρωταθλητές

Τιμώντας τους έλληνες πρωταθλητές
 
H hellas online, η ελληνική εταιρία παροχής ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών, τίμησε τους έλληνες πρωταθλητές του τζούντο που διακρίθηκαν στις διεθνείς διοργανώσεις με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο του Ηλία Ηλιάδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η hellas online, ως υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, συμμετείχε στη χθεσινή εκδήλωση της ομοσπονδίας που βράβευσε τους διακριθέντες τζουντόκα στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Ο κ. Αντώνης Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, κατά την απονομή βράβευσης στην Ιουλιέτα Μπουκουβάλα (2η στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012 και 3η στο Παγκόσμιο του 2010), τόνισε: «τιμούμε τους αθλητές που με σκληρή προσπάθεια και αφοσίωση κατάφεραν να κερδίσουν, κάνοντας όλους τους Έλληνες περήφανους. Η hellas online επέλεξε να στηρίξει το ελληνικό τζούντο, καθώς οι αξίες και η φιλοσοφία του αθλήματος σε συνδυασμό με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από την ομοσπονδία, ταιριάζουν με τις αξίες και την πορεία της εταιρείας μας. Και θα συνεχίσουμε».

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_965.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_1050.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC