Τinder… για πλούσιους

Τinder… για πλούσιους

Διαθέτετε μία περιουσία, είστε γνωστός ηθοποιός, τραγουδιστής ή εξαίρετο μέλος μίας πολυεθνικής; Αν ναι τότε η νέα εκδοχή της δημοφιλούς πλατφόρμας Tinder, η Tinder Select, θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αν πάλι όχι, τότε μην απελπίζεστε καθώς και για εσάς υπάρχουν ευχάριστα νέα.

Η δημοφιλής εφαρμογή αναζήτησης και εύρεσης ερωτικού συντρόφου, Tinder, εξελίσσεται και προσθέτει στις λειτουργίες της μία μυστική έκδοση η οποία απευθύνεται… αποκλειστικά στην ελίτ.

Η έκδοση αυτή αναφέρεται σε πλούσιους, διάσημους και γενικά στην αφρόκρεμα με μοναδική υποχρέωση του χρήστη να γίνει μέλος από κάποιον που είναι ήδη μέλος.

Πιο συγκεκριμένα, για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση σ’ αυτή την ιδιαίτερη έκδοση αρκεί να τον προσκαλέσει κάποιος άλλος που είναι ήδη μέλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάθε μέλος έχει περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων.

Μόλις κάνετε το αίτημα για αποδοχή στην εν λόγω εφαρμογή, τότε θα περιμένετε να εγκριθείτε και αν και εφόσον το Tinder σας θεωρεί κατάλληλους να συναναστραφείτε με supermodels, αστέρια της ποπ μουσικής και διευθύνοντες συμβούλους τότε μόλις τα καταφέρατε.

Παρ’ όλα αυτά αν δεν ανήκετε στην ελίτ αλλά ενδιαφέρεστε να γίνεται μέλος στο Tinder Select αρκεί να έχετε την κανονική εκδοχή του Tinder. Αν η κινητικότητα σας είναι μεγάλη στην κανονική εκδοχή και έχετε «ένα ελκυστικό και σχετικά υψηλού επιπέδου προφίλ», τότε έχετε πολλές πιθανότητες να δεχτείτε πρόσκληση από την ίδια την εφαρμογή.

Η αποκλειστική έκδοση της εφαρμογής, Tinder Select λειτουργεί εδώ και περίπου έξι μήνες, αλλά η εταιρεία δεν έχει προβεί, ακόμη, σε κάποια δημόσια δήλωση σχετικά με αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC