Τίτλοι τέλους για το ForestView Affiliate Network

Τίτλοι τέλους για το ForestView Affiliate Network

Με μια λιτή ανακοίνωση-ενημέρωση που στάλθηκε σε όλους τους συνεργάτες πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως το ForestView Affiliate Network διακόπτει τη λειτουργία του στο τέλος του χρόνου.

Το ForestView ήταν ένα από τα πρώτα μεγάλα δίκτυα affiliate marketing που εμφανίστηκαν στην Ελλάδα

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι από 1/1/2019 το Affiliate Network της ForestView παύει τη λειτουργία του.

Μετά από 8 χρόνια κοινής, επιτυχημένης πορείας, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες του δικτύου και τους διαφημιζόμενους, αποφασίσαμε να διακόψουμε τη λειτουργία του Affiliate Network με την παρούσα του μορφή, εστιάζοντας στην ανάπτυξη άλλων ψηφιακών προϊόντων κι υπηρεσιών της ForestView.

Όλες οι καμπάνιες που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα του δικτύου θα παραμείνουν ενεργές μέχρι και τις 31/12/2018, καταληκτική ημερομηνία καταγραφής / ανταμοιβής αποτελεσμάτων της επικοινωνίας. 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις μελλοντικές σας επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της ForestView

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC