Το 7% της κινεζικής αγοράς κατέκτησε το Windows Phone

Το 7% της κινεζικής αγοράς κατέκτησε το Windows Phone
 

Μπορεί στη Δύση το νέο λειτουργικό της Microsoft να μην είναι και τόσο δημοφιλές αλλά στην Άπω Ανατολή τα πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν έχει καταφέρει να καλύψει το 7% της κινεζικής αγοράς smartphones. Μπορεί ως ποσοστό το 7% να μοιάζει μικρό αλλά αν αναλογιστούμε τον πληθυσμό της χώρας σίγουρα δεν είναι καθόλου αμελητέο.

Επίσης είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο ποσοστό της Apple το οποίο δεν ξεπερνά το 6%. Βέβαια το iPhone δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην Κίνα οπότε η σύγκριση δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Παρόλα αυτά μια δίνει κάποια στοιχεία για την επέκταση του.

Σε κάθε περίπτωση, με το Android να έχει βαθμό διείσδυσης που φτάνει το 70%, σίγουρα η Microsoft έχει αρκετή δουλειά ακόμη μπροστά της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC