Το Amazon Appstore ξεκινά την λειτουργία του στη Ευρώπη

Το Amazon Appstore ξεκινά την λειτουργία του στη Ευρώπη
 
Εν όψει της συνέντευξης τύπου της εταιρείας την επόμενη εβδομάδα, η Amazon ανακοίνωσε σήμερα πως το Amazon Appstore θα αρχίσει να δέχεται χρήστες από την Ευρώπη, και συγκεκριμένα την Αγγλια, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

Το Appstore αναμένεται να προσφέρει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και προνόμια τα οποία απολαμβάνουν οι χρήστες του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανάμεσα τους το Free App of the Day, εξατομικευμένες προτάσεις, κριτικές χρηστών και άμεσες πληρωμές. Κάποιες εφαρμογές ακόμα θα είναι localized για κάθε χώρα.

Μέχρι στιγμής ο μοναδικός τρόπος να αποκτήσουν χρήστες από την Ευρώπη πρόσβαση στο Αμερικάνικο Amazon Appstore ήταν η χρήση μιας αμερικάνικης πιστωτικής κάρτας και ενός Proxy με αμερικάνικη IP ώστε να «ξεγελάσουν» το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Δεν είναι γνωστό ακόμα αν η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Kindle Fire ή την νέα σειρά συσκευών της και στην Ευρώπη, δεδομένης της απόφασης της όμως αυτό θεωρείται αρκετά πιθανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC