Το Amazon φέρνει την υπηρεσία Instant Video στο iPad

Το Amazon φέρνει την υπηρεσία Instant Video στο iPad
 
Με μια κίνηση που ξάφνιασε αρκετούς καταναλωτές, η Amazon κυκλοφόρησε το Instant Video για iOS μια εφαρμογή που μπορείτε να βρείτε δωρεάν στο iTunes και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε με μορφή ενοικίασης ή να αγοράσετε 120.000 συνολικά ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από τις βιβλιοθήκες της εταιρείας.

Το αξιοπερίεργο είναι πως η υπηρεσία κυκλοφόρησε στο iPad προτού κυκλοφορήσει στο tablet της Amazon, το Kindle Fire, ή έστω στο Android, δεδομένου οτι η Amazon έχει μεγαλύτερη εμπειρία από το λειτουργικό της Google.

Ολόκληρο το οικοσύστημα της Amazon πάντως βασίζεται στο Instant Video, το οποίο υπάρχει στο Kindle Fire ενώ οι χρήστες των υπόλοιπων συσκευών Android θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια third-party υπηρεσία, όπως το Netflix ή το Hulu.

Οι χρήστες iPad πάντως θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι με την κυκλοφορία του Instant Video για τις συσκευές τους.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_914.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1013.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC