Το Atari είναι και πάλι εδώ!

Το Atari είναι και πάλι εδώ!
 
Με αφορμή τα τεσσαρακοστά γενέθλια από την ίδρυση της Atari, η εταιρεία σε συνεργασία με την Microsoft δημιούργησε το Atari Arcade, μια ιστοσελίδα μέσω της οποίας μπορείτε να παίξετε δωρεάν κάποια από τα δημοφιλέστερα κλασσικά παιχνίδια της Atari.

Στούς διαθέσιμους τίτλους περιλαμβάνονται τα πιο γνωστά παιχνίδια της εταιρίας, όπως τα Asteroids, Centipede, Combat, Lunar Lander, Missile Command,Pong, Super Breakout και Yars Revenge. Μάλιστα από την στιγμή που έχουν προγραμματιστεί και σχεδιαστεί σε HTML5 δεν χρειάζεστε κάποιον browser με flash, java ή κάποιο άλλο plugin προκειμένου να τα παίξετε.

Θα χρειαστείτε μόνο τις τελευταίες εκδόσεις του Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer ή οποιουδήποτε άλλου browser υποστηρίζει HTML5, με τους browser των κινητών Android και iOS να υποστηρίζονται κανονικά.

Το μόνο κακό είναι πως εάν δεν χρησιμοποιείτε Internet Explorer θα πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση διάρκειας 30 δευτερολέπτων προτού μπορείτε να παίξετε. Μικρό το κακό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC