Το ελληνικό Ubuntu Manual Project χρειάζεται τη βοήθεια σου

Το ελληνικό Ubuntu Manual Project χρειάζεται τη βοήθεια σου
 

Το γεγονός ότι το Ubuntu αποτελεί την δημοφιλέστερη διανομή Linux παγκοσμίως είναι κάτι που δεν αμφισβητεί κανείς. Και όπως γνωρίζουν όλοι όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ιδιαίτερα υψηλή του ποιότητα και ασφάλεια. Οφείλεται εξίσου στην του εξαιρετική υποστήριξη.

Οποιαδήποτε απορία η δυσκολία και αν έχει κανείς, η παγκόσμια ή η ελληνική κοινότητα χρηστών του Ubuntu θα του τη λύσει αμέσως. Στο πλαίσιο λοιπόν της υποστήριξης αυτής έχει δημιουργηθεί και το Ubuntu manual.

Το Ubuntu manual είναι ένα εθελοντικό πρότζεκτ σκοπός του οποίου είναι να προσφέρει καλύτερη τεκμηρίωση στους νέους χρήστες του Ubuntu και όχι μόνο.

Σε κάθε σχεδόν έκδοση του Ubuntu, εκδίδεται ένα εγχειρίδιο για αρχάριους, το οποίο βοηθά τον αναγνώστη να εξοικειωθεί με το περιβάλλον του Ubuntu καθώς και με καθημερινές εργασίες, π.χ σερφάρισμα στο διαδίκτυο, αναπαραγωγή πολυμέσων κτλ.

Η συγγραφή του γίνεται υπό την άδεια Creative Commons (CC-BY-SA) και είναι ελεύθερο για λήψη, μελέτη, τροποποίηση και διανομή.

Αυτή την περίοδο ξεκινά η συγγραφή του εγχειριδίου «Getting Started with Ubuntu 12.04», και υπάρχουν κάποια υποκεφάλαια και κεφάλαια τα οποία δεν έχουν ακόμη συγγραφέα. Δεδομένου λοιπόν ότι η συγγραφική ομάδα αποτελείται από απλούς χρήστες Ubuntu, αν θέλετε να συνεισφέρετε ως συγγραφέας μπορείτε να επισκεφθείτε το ubuntu-manual-jobs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC