Το εντυπωσιακό trailer του Gran Turismo 6

Το εντυπωσιακό trailer του Gran Turismo 6
Είναι επίσημο. Το Gran Turismo 6 έρχεται για το Playstation 3 το καλοκαίρι, ενώ το πρώτο ντέμο θα κάνει ντεμπούτο τον Ιούλιο.

Σε μία εκδήλωση για τον εορτασμό των 15 ετών της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών, ο δημιουργός του Gran Turismo, Kazunori Yamauchi, αποκάλυψε ότι πάνω από 70 εκατ. κομμάτια του παιχνιδιού έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα.

Στο νέο παιχνίδι αναμένονται νέα οχήματα και πίστες (μαζί με όλα τα στοιχεία του Gran Turismo) ανεβάζοντας των αριθμό όλων των αυτοκινήτων στα 1200!

Επτά νέες περιοχές θα υπάρχουν στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου του γνωστού σιρκουί του Silverstone.
Τέλος, σύμφωνα με τη Sony, το παιχνίδι θα «πιέζει το PS3 στα όριά του» με αποτέλεσμα να φαίνεται ακόμα πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το trailer που ακολουθεί.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC