Το επαγγελματικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Linkedin «μιλάει» κινεζικά

Το επαγγελματικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Linkedin «μιλάει» κινεζικά

Είναι το μόνο από τα «μεγάλα» αμερικανικά κοινωνικά δίκτυα που λειτουργεί κανονικά στην Κίνα

Το δημοφιλές επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο Linkedin λάνσαρε τη δοκιμαστική του ιστοσελίδα στην κινεζική γλώσσα.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ το Linkedin είναι το μόνο από τα «μεγάλα» αμερικανικά κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter κτλ) που δεν είναι μπλοκαρισμένο και λειτουργεί κανονικά στην Κίνα.

Σκοπός της λειτουργίας της νέας κινεζικής ιστοσελίδας, σύμφωνα με ανακοίνωση του επαγγελματικού δικτύου, είναι η παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών στους πολίτες της χώρας.

Το Linkedin είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται σε επαγγελματίες στοχεύοντας στη διασύνδεση ατόμων για την ανέρευση εργασίας.

Η Κίνα αποτελεί τη χώρα με τη μεγαλύτερη «μερίδα» διαδικτυακού κοινού παγκοσμίως με περισσότερους από 500 εκατομμύρια χρήστες.

Το Linkedin γνωστοποίησε ακόμη ότι θα συνεργαστεί με τις εταιρείες Sequoia China και China Broadband Capital ώστε να «συνδέσει περισσότερους από 140 εκατομμύρια Κινέζους επαγγελματίες με τα 277 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη του».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC