Το Facebook App Center είναι γεγονός

Το Facebook App Center είναι γεγονός
 

Μετά από αρκετή αναμονή ξεκίνησε επιτέλους τη λειτουργία του το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών του Facebook. Μάλιστα διαθέτει αρκετές εκατοντάδες εφαρμογών και παιχνιδιών τόσο για την ίδια την πλατφόρμα όσο και για iOS και Android.

To πολυαναμενόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών του Facebook βρίσκεται από σήμερα σε λειτουργία με εκατοντάδες εφαρμογές και παιχνίδια για το κοινωνικό δίκτυο όπως επίσης και για συσκευές iOS και Android.

Επισκεπτόμενοι τη νέα υπηρεσία θα δείτε τις προτεινόμενες εφαρμογές όπως βέβαια και εκείνες που έχουν χρησιμοποιήσει πρόσφατα οι φίλοι σας.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε είτε μόνο web εφαρμογές είτε μόνο για συσκευές mobile ή φυσικά και τις δύο.

Σε περίπτωση πάντως που επιλέξετε κάτι για το smartphone σας θα πρέπει να πατήσετε ‘Send to Mobile’ ώστε στη συνέχεια να το αγοράσετε από το App Store ή το Google Play) για να την κατεβάσετε.

Όπως είναι φυσικό, στο Facebook App Center έχει κανείς πρόσβαση και από το τηλέφωνο του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC