Το Facebook κρυπτογραφεί όλα τα mail -Τι πρέπει να κάνουν οι χρήστες

Το Facebook κρυπτογραφεί όλα τα mail -Τι πρέπει να κάνουν οι χρήστες

Πλέον όλα τα μηνύματα και ειδοποιήσεις που θα στέλνει το Facebook στους χρήστες του θα είναι κρυπτογραφημένα, προκειμένου να προστατεύσει τα προσωπικά τους δεδομένα.

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που βάζουν προσωπικά στοιχεία στο Facebook όπως ο αριθμός του τηλεφώνου τους ή ο κωδικός τους.

Με τα κρυπτογραφημένα email του Facebook όμως, ακόμα και αν κάποιος τρίτος αποκτήσει πρόσβαση στα μηνύματα κάποιου χρήστη του Facebook, θα πρέπει να έχει τον ειδικό κωδικό-κλειδί για να τα διαβάσει

Για να μπορέσει ένας χρήστης να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα κρυπτογραφημένων μηνυμάτων, θα πρέπει να δημιουργήσει ένα δικό του κλειδί PGP στην κατηγορία Contact Info, στη σελίδα About στο Facebook αλλιώς το κοινωνικό δίκτυο θα δημιουργήσει ένα δικό του κλειδί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC