Το Facebook ξέρει αν θα κρατήσει η σχέση μας!

Το Facebook ξέρει αν θα κρατήσει η σχέση μας!

Έρευνα της κοινωνικής πλατφόρμας προβλέπει το ερωτικό μας μέλλον

Στο περίπλοκο θέμα των ερωτικών σχέσεων καταθέτει τώρα την άποψή του και ο κολοσσός της κοινωνικής δικτύωσης, ρίχνοντας φως στα ρομαντικά έργα και τις σπαρακτικές ημέρες των δεσμών.

Οι σχέσεις των δύο φύλων μόνο εύκολες δεν είναι και κάθε βοήθεια -απ’ όπου κι αν προέρχεται- είναι καλοδεχούμενη.

Με το σκεπτικό αυτό, το Facebook Data Science ξεψάχνισε τα προφίλ των χρηστών που δηλώνουν δεσμευμένοι για να βγάλει τις ερωτικές στατιστικές στα χρόνια της κοινωνικής δικτύωσης.

Τι βρήκε; Πολλά και διάφορα, όλα ενδιαφέροντα, κυρίως σε ό,τι αφορά στο μέλλον της σχέσης. Και εξηγούμαστε…

Φαίνεται λοιπόν ότι οι μισές απ’ όλες τις σχέσεις που δηλώνονται στο κοινωνικό δίκτυο και έχουν επιβιώσει για τρεις μήνες είναι πολύ πιθανό να κρατήσουν 4 ή και περισσότερα χρόνια!

fcbkkekselosl1

Το Κέντρο Δεδομένων του Facebook δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς αποκαλύπτει ότι οι περισσότερες σχέσεις τελειώνουν τους καλοκαιρινούς μήνες (Μάιο-Ιούλιο), επιβεβαιώνοντας τη διαισθητική μας γνώση των θερινών πειρασμών.

Ο μήνας που οι χωρισμοί γνωρίζουν ιστορικό χαμηλό είναι ο Φεβρουάριος, καθώς ποιος χωρίζει στα κρύα του καταχείμωνου;

fcbkkekselosl2

Ας μην ξεχνάμε ωστόσο ότι η στατιστική έρευνα αφορά στους δεσμούς που μετρούν 3 ή και περισσότερους μήνες, καθώς τα φλερτάκια του μήνα-διμήνου τείνουν να τελειώνουν πριν καν αρχίσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC