Το Facebook Messenger αρχίζει να κερδίζει την αποδοχή των χρηστών

Το Facebook Messenger αρχίζει να κερδίζει την αποδοχή των χρηστών

Η ξεχωριστή εφαρμογή μηνυμάτων χρησιμοποιείται από 500 εκατ. κατόχους smartphone

Η κυκλοφορία ξεχωριστής εφαρμογής μηνυμάτων του Facebook για κινητά, αν και αρχικά δυσαρέστησε τους χρήστες που πλέον είναι υποχρεωμένοι να κατεβάσουν δύο εφαρμογές για να χρησιμοποιούν όλες τις λειτουργίες του κοινωνικού δικτύου, κατάφερε να καθιερωθεί, καθώς οι μισοί χρήστες του Facebook το έχουν πλέον στα smartphone τους.

Όπως ανακοίνωσε το Facebook, κάθε μήνα πάνω από 500 εκατ. άνθρωποι κάνουν χρήση του Facebook Messenger.

Η δυσαρέσκεια των χρηστών με την αλλαγή που ήρθε τον Ιούλιο και την υποχρεωτική χρήση του Messenger για την αποστολή μηνυμάτων, εκφράστηκε με τις βαθμολογίες που η εφαρμογή έλαβε.

Τον πρώτο μήνα, οι βαθμολογίες με ένα αστέρι έφταναν τις 59.000, ενώ η μέγιστη αξιολόγηση των πέντε αστέρων δόθηκε μόλις 2.700. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο μέσος όρος των αξιολογήσεων να αγγίζει μόλις το 1,2 αστέρια!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC