Το Facebook συνδέει διευθύνσεις προφίλ και μηνυμάτων

Το Facebook συνδέει διευθύνσεις προφίλ και μηνυμάτων
 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Facebook δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν ένα προσωπικό όνομα χρήστη (vanity url) για το προφίλ τους. Για παράδειγμα facebook.com/georgios.tadopoulos19 ώστε κανείς να τους εντοπίζει πιο εύκολα αν το επιθυμεί.

Επίσης από το 2010 έχει δημιουργήσει υπηρεσία e-mail. Αν κάποιος το επιθυμεί δηλαδή μπορεί να δέχεται εκτός από μηνύματα μέσω Facebook και e-mail από άλλες υπηρεσίες όπως το Gmail. Αρκεί να έχει καταχωρήσει κάποια διεύθυνση τύπου otidipote@facebook.com μέσω της υπηρεσίας.

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν το Facebook, μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει την ενοποίηση αυτών των δύο υπηρεσιών. Όσοι δηλαδή δεν έχουν ήδη καταχωρήσει κάποιο e-mail αλλά έχουν προσωπικό όνομα χρήστη, θα αποκτούν αυτόματα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία θα ταυτίζεται με το όνομα αυτό.

Για παράδειγμα αν ο χρήστης με διεύθυνση προφίλ (vanity url) facebook.com/georgios.tadopoulos19 δεν έχει κάποιο άλλο e-mail στο Facebook, σε λίγο διάστημα θα μπορεί να λαμβάνει e-mail στη διεύθυνση georgios.tadopoulos19@ facebook.com.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1136.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_1214.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC