Το Facebook ξεκινά συνεργασία με το Dropbox

Το Facebook ξεκινά συνεργασία με το Dropbox
 

Δεδομένης της επεκτατικής πολιτικής της Google, όλες οι υπόλοιπες εταιρείας τεχνολογίας αναγκάζονται να συνασπιστούν μεταξύ τους προκειμένου να την αναχαιτίσουν. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι παρά τις διαφορές τους Apple και Facebook αποφάσισαν να συνεργαστούν εκ νέου καθώς η απειλή από τον διαδικτυακό γίγαντα και για τις δύο είναι τεράστια.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, το Facebook ξεκινά συνεργασία και με το Dropbox. Πράγμα απολύτως λογικό άλλωστε καθώς το Google Drive αποτελεί τον σημαντικότερο ανταγωνιστή της δημοφιλούς υπηρεσίας cloud.

Πλέον, όσοι έχουν λογαριασμό στο Dropbox θα μπορούν να μοιράζονται τα αρχεία τους απευθείας μέσα από τις ομάδες του Facebook.

Μάλιστα οι αναρτήσεις αρχείων θα μπορούν να δέχονται Like και σχόλια από τα μέλη της ομάδας. Επιπλέον, αν ένα αρχείο τροποποιείται από τον κάτοχο του, τα μέλη της ομάδας θα λαμβάνουν αυτόματα σχετική ενημέρωση.

Προκειμένου κανείς να κάνει χρήση της νέας δυνατότητας θα πρέπει να συνδέσει τους λογαριασμούς του στις δύο υπηρεσίες. Από εκεί και πέρα, όταν θα θέλει να κάνει μια δημοσίευση αρχείου, θα μπορεί να επιλέξει και από αυτά που έχει ήδη αποθηκεύσει στο Dropbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC