Χρηματοδότηση 35εκ$ για το Foursquare

Χρηματοδότηση 35εκ$ για το Foursquare

Οι τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι για τους ανθρώπους του Foursquare.

Η αρχή έγινε με τα recommendations σε ζωντανό χρόνο και την έλευση των διαφημίσεων. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η ανανεωμένη εφαρμογή της υπηρεσίας για iOS και Android. Σήμερα η εταιρεία ανακοινώνει μέσα από το blog της την επιτυχή ολοκλήρωση ενός γύρου χρηματοδότησης (Series D) ύψους $35 εκατομμυρίων.

Πριν από λίγους μήνες δυσκολεύτηκε να σηκώσει χρήματα στο valuation που ήθελε, κι έτσι τον Απρίλιο πήρε ένα δάνειο ύψους $41 εκατομμυρίων. Τώρα όμως οι επενδυτές δείχνουν και πάλι την εμπιστοσύνη τους στην υπηρεσία.

Η τελευταία χρηματοδότηση των $35 εκατομμυρίων έγινε πραγματικότητα χάρη στη συμμετοχή δύο εταιρειών: DFJ Growth και Capital Group. Παράλληλα, το Foursquare ανακοίνωσε πως το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποκτά ένα καινούργιο, τον Barry Schuler, Managing Director της DFJ Growth πρώην CEO της AOL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC