Το gadget που μετατρέπει το iPhone σε δορυφορικό τηλέφωνο

Το gadget που μετατρέπει το iPhone σε δορυφορικό τηλέφωνο
Ένα νέο gadget για τις συσκευές iPhone 4, 4S και 5 παρουσίασε η εταιρία Thuraya. Πρόκειται για μία θήκη που μπορεί να μετατρέψει το smartphone σε δορυφορικό τηλέφωνο, δίνοντας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κλήσεις από οπουδήποτε!Η Thuraya είναι μία εταιρία με χρόνια εμπειρίας στον τομέα των δορυφορικών τηλεφωνικών κλήσεων, που μπορούν να καλύψουν πολλά από τα μέρη όπου μία συμβατική σύνδεση χάνει το σήμα της.

Είναι συνηθισμένο, να χάνουμε το σήμα μας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με πλοίο ή μίας εκδρομής σε κάποιο βουνό ή δάσος. Με το SatSleeve όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι τέτοιο.

Η κυκλοφορία του ξεκίνησε μέσα στην εβδομάδα για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί πότε μπορεί να γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη.

Σκεφτείτε το σαν μία συνηθισμένη θήκη για το iPhone που απλά συνδέεται στη θύρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής και διαθέτει μία τεράστια κεραία.

Επιπλέον, το SatSleeve θα έχει τη δυνατότητα να φορτίσει τη συσκευή είτε μέσω της δικής του μπαταρίας, είτε μέσω θύρας micro USB αντικαθιστώντας το ρόλο του φορτιστή.

Η τιμή του βρίσκεται στα 499 δολάρια για την αμερικανική αγορά και εξυπακούεται πως οι δορυφορικές φωνητικές κλήσεις θα χρεώνονται με 1-1,5 δολάρια ανά λεπτό, ενώ σε κάποιες πολύ ειδικές περιπτώσεις το κόστος αυτό μπορεί να φτάσει και τα 8 δολάρια ανά λεπτό!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC