Το Galaxy S III απoκαλύπτεται

Το Galaxy S III απoκαλύπτεται
 

Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε και η Samsung παρουσίασε τα δύο teaser βίντεο για το επερχόμενο Galaxy. Αν και το πρώτο είναι ιδιαίτερα μικρό, στο δεύτερο υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.

Σημαντικότερο αναμφίβολα η εμφάνιση ενός νεφελώματος αμέσως μετά την παρουσίαση του γαλαξία μας (Galaxy). Γεγονός που μάλλον παραπέμπει στην πληροφορία που θέλει μαζί με το Galaxy S III να ανακοινώνεται και το sCloud. H υπηρεσία cloud δηλαδή της Samsung.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι οπωσδήποτε το έμμεσο, αλλά εξαιρετικά σαφές, σχόλιο προς τα Apple fanboys τα οποία παρουσιάζονται ως πρόβατα τα οποία αγοράζουν ό,τι τους πασάρει η εταιρεία του Cupertino.

Βέβαια αντίθετα με τις ελπίδες μας δεν μάθαμε κάποια πληροφορία για τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 3 Μαΐου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC