Το GALAXY S4 έρχεται τέλη Απριλίου

Το GALAXY S4 έρχεται τέλη Απριλίου
Το νέο flagship smartphone της Samsung, το GALAXY S4, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου στην ελληνική αγορά, από την αλυσίδα καταστημάτων WIND.Το Samsung GALAXY S4 διαθέτει κορυφαίες και μοναδικές δυνατότητες, οι οποίες το διαφοροποιούν και το καθιστούν «Life companion», όπως είναι το μότο της συσκευής. Οι 4 βασικοί άξονες πάνω στους οποίους είναι σχεδιασμένη η συσκευή για να για να διευκολύνει την καθημερινότητα του χρήστη είναι:

1. Διασκέδαση
2. Επαφή
3. Ελευθερία
4. Φροντίδα

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά το Samsung GALAXY S4 διαθέτει:

• Οθόνη αφής 5″ Full HD Super AMOLED για μεγαλύτερη ευκρίνεια
• 13MP κάμερα / 2MP μπροστινή κάμερα, με Full HD Recording
• Μεγάλες επιδόσεις με 4πύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 1,9GHz

«Από τέλος Απριλίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν από τα καταστήματά μας, άλλη μια κορυφαία συσκευή, το Samsung GALAXY S4, συνδυάζοντάς την αν επιθυμούν, με ένα οποιοδήποτε από τα νέα μας οικονομικά πακέτα, που ανταποκρίνονται πλήρως στις αυξημένες δυνατότητες ενός κορυφαίου smartphone», ανέφερε ο κ. Νίκος Μαλλιάκας, Mobile Data & Content Senior Member of Staff της WIND.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC