Το Gmail κάνει ευκολότερη τη διαγραφή από newsletters

Το Gmail κάνει ευκολότερη τη διαγραφή από newsletters

Κάθε παραλήπτης μπορεί να σταματήσει την ενοχλητική αλληλογραφία με ένα κλικ

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της αμερικανικής Google, το Gmail, προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να διαγραφούν οριστικά από λίστες παράδοσης ηλεκτρονικών μηνυμάτων και newsletters.

Δίπλα στο όνομα του αποστολέα του μηνύματος, έχει προστεθεί η επιλογή «κατάργηση εγγραφής/συνδρομής» (unsubscribe). Με το πάτημα του συγκεκριμένου κουμπιού, ο κάθε παραλήπτης μπορεί να αφαιρέσει την ηλεκτρονική του διεύθυνση ταχυδρομείου από την εν λόγω λίστα οριστικά.

Όπως ανακοινώθηκε από την Google, η επιλογή θα εμφανίζεται σε ηλεκτρονικά μηνύματα που θα αναγνωρίζονται από τη μηχανή της εταιρείας ως «προωθητικά», κοινωνικού περιεχομένου και newsletters.

Με τον τρόπο αυτό, αναφέρει η Google, οι αποστολείς των μηνυμάτων ευνοούνται εξίσου, καθώς τα μηνύματά του δεν θα κατηγοριοποιούνται πλέον ως «ανεπιθύμητα» (spam).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC