Το Google Calendar γίνεται ανεξάρτητη Android εφαρμογή

Το Google Calendar γίνεται ανεξάρτητη Android εφαρμογή

Η Google περιλαμβάνει στο Android αρκετά δικά της apps για δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Gmail και οι Google Maps, οι οποίες είναι προεγκαταστημένες σε όλες τις συσκευές που έχουν το δημοφιλές mobile λειτουργικό.

 

Οι εφαρμογές αυτές δεν αποτελούν μέρος του λειτουργικού και ανανεώνονται μέσα από το Google Play ανεξάρτητα με την έκδοση του Android που χρησιμοποιείτε.

 

Αυτό όμως δεν συνέβαινε με το Calendar που ήταν ενσωματωμένο στο λειτουργικό και οι χρήστες έπρεπε κάθε φορά να περιμένουν να αναβαθμιστεί το λειτουργικό της συσκευής για να επωφεληθούν από τις όποιες αλλαγές ή βελτιώσεις.

 

H Google αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτό το πρόβλημα και πλέον διαθέτει τα Calendars σαν ανεξάρτητη εφαρμογή από το Google Play.

 

Για την ώρα η εφαρμογή υποστηρίζει έκδοση Android 4.0.3 ή νεότερη όμως στο εξής θα μπορεί να εξελίσσεται ανεξάρτητα από το λειτουργικό και να δέχεται πιο συχνές ενημερώσεις.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC