Το Instagram αναβαθμίζεται!

Το Instagram αναβαθμίζεται!

Δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η νέα έκδοση του Instagram.

Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram για iOS και Android συσκευές αναβαθμίζεται και φέρνει πολλές νέες λειτουργιές αλλά και σχεδιαστικές αλλαγές.

Η νέα έκδοση του Instagram φέρνει 10 νέα και 7 ανανεωμένα εργαλεία, τα οποία επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει ακόμα περισσότερες αλλαγές στη φωτογραφία του. Φυσικά μπορεί ακόμα να χρησιμοποιεί την εφαρμογή όπως τη χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα, δηλαδή τραβάω φωτογραφία – επιλέγω φίλτρο – ανεβάζω.

αρχείο λήψης (3)

Όσοι θέλουν όμως να πάνε την επεξεργασία της φωτογραφίας ένα βήμα παραπέρα το Instagram πρόσθεσε εργαλεία και λειτουργίες για να το κάνουν πραγματικότητα…

Έτσι λοιπόν στην 6η έκδοση του Instagram έχουμε την βασικότερη αλλαγή η οποία πλέον επιτρέπει την επιλογή για το “πόσο φίλτρο” (από τα διαθέσιμα) θέλουμε να βάλουμε στην φωτογραφία μας.

αρχείο λήψης (2)

Αν αυτό μόνο δεν μας ικανοποιεί τότε πατώντας το νέο κουμπί στη δεξιά πλευρά κάτω από την φωτογραφία μπορούμε πλέον να “πειράξουμε” τη φωτεινότητα (Brightness), την αντίθεση (Contrast), την θερμότητα του χρώματος (Warmth), τον κορεσμό του χρώματος (Saturation), να κάνουμε πιο έντονα τα φωτεινά σημεία ή τις σκιές (Highlights, Shadows), να κάνουμε Vignette και να δώσουμε μεγαλύτερη λεπτομέρεια στην εικόνα (Sharpen)

αρχείο λήψης (1) αρχείο λήψης

Επίσης υπάρχουν ακόμα τα εργαλεία περιστροφής της εικόνας, αποκοπής αλλά και του focus – tilt shift effect τα οποία έχουν βελτιωθεί αρκετά.

Με αυτό τον τρόπο το Instagram θέλει να δώσει μία πολύ απλή λύση για να μπορούν οι χρήστες να επεξεργάζονται εύκολα και γρήγορα τις φωτογραφίες τους, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον πολύπλοκες εφαρμογές επεξεργασίας.

Η νέα αναβάθμιση του Instagram θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες σταδιακά

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC