Το iOS 7 στο 78% των συσκευών Apple που κυκλοφορούν

Το iOS 7 στο 78% των συσκευών Apple που κυκλοφορούν

Οι developers καλούνται να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους

H Apple αναβάθμισε τη support σελίδα του App Store για τους developers της προσφέροντας νέα δεδομένα σχετικά με την υιοθέτηση του iOS 7.

Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα της εταιρείας το νέο λογισμικό της Apple έχει υιοθετηθεί από το 78% των χρηστών που επισκέπτονται το App Store.

H αύξηση αυτή οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στις νέες συσκευές iPhone και iPad που πωλήθηκαν μέσα στις γιορτές αλλά ίσως και στην ύπαρξη του iOS 7 jailbreak εργαλείου.

Με τους 3 στους 4 χρήστες να έχουν εγκατεστημένο το iOS 7, οι developers θα πρέπει σύντομα να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές ή να φτιάξουν νέες για αυτή την έκδοση του λογισμικού.

Σε αυτή την κατεύθυνση και η Apple τον προηγούμενο μήνα ειδοποίησε τους developers πως από την 1η Φεβρουαρίου νέες εφαρμογές ή αναβαθμίσεις παλαιότερων θα πρέπει να έχουν γίνει build με το Xcode 5 και να είναι συμβατές με το iOS 7 διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC