Το iPhone εμφάνισε νέο πρόβλημα: Μπλοκάρει με ένα μόνο SMS

Το iPhone εμφάνισε νέο πρόβλημα: Μπλοκάρει με ένα μόνο SMS

Ενα νέο πρόβλημα παρουσίασε τo iOS 8 το οποίο οδηγεί σε επανεκκίνηση του iPhone με ένα απλό SMS που περιέχει μια σειρά ειδικούς χαρακτήρες

Συγκεκριμένα, μόλις λάβει ο χρήστης το SMS ή το iMessage η συσκευή του θα κλείσει και θα ξανανοίξει, ενώ μετά την επανεκκίνηση αν ανοίξει και πάλι την εφαρμογή μηνυμάτων η συσκευή θα κάνει πάλι επανεκκίνηση.

Το πρόβλημα αναμένεται να διορθωθεί άμεσα από την Apple με κάποιο update όμως επειδή πολλοί χρήστες έχουν ήδη το πρόβλημα αυτό, μία προσωρινή λύση είναι να ανοίξουν την εφαρμογή σημειώσεων, να δημιουργήσουν μία νέα σημείωση και στη συνέχεια να την αποθηκεύσουν και να την στείλουν μέσω του εικονιδίου διαμοιρασμού ως SMS στον εαυτό τους για να μπορέσουν να ξανανοίξουν τα μηνύματα.

arheio_lipsis_26.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC