Το iTunes ζητάει password για κατέβασμα δωρεάν εφαρμογών

Το iTunes ζητάει password για κατέβασμα δωρεάν εφαρμογών
 
Ίσως ένα από τα πιο ενοχλητικά χαρακτηριστικά στο iOS ήταν πως προκειμένου να κατεβάσετε μια δωρεάν εφαρμογή ή να κάνετε update θα έπρεπε να δώσετε τον κωδικό σας σε prompt του iTunes.

Αρχικά, αρκετοί beta testers του iOS 6 είχαν αναφέρει πως αυτό άλλαξε στην έκδοση Beta 1 του λειτουργικού καθώς δεν τους ζητούσε ποτέ κωδικό όταν επιχειρούσαν να κάνουν update μια εφαρμογή. Στην νέα έκδοση Beta 3 μάλιστα, δεν ζητούσε κωδικό ούτε για το download δωρεάν εφαρμογών, με την μοναδική περίπτωση όπου κάποιος θα έπρεπε να δώσει τον κωδικό του να είναι για να αγοράσει μια εφαρμογή.

Όπως φαίνεται όμως η Apple για κάποιο λόγο επανέφερε την απαίτηση κωδικού κάθε 15 λεπτά στα app updates, ακόμα και στις δωρεάν εφαρμογές.

Ο Matthew Panzarino του TheNextWeb πάντως τόνισε πως το σύστημα αυτό έχει ήδη αλλάξει αρκετές φορές μέσα στον μήνα με αποτέλεσμα κανείς να μην ξέρει πως ακριβώς θα υλοποιηθεί στην τελική έκδοση του iOS6. Σύμφωνα με το feedback των χρηστών πάντως η αλλαγή αυτή ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC