Το κατάστημα Origin της EA θα προσφέρει σύντομα παιχνίδια για OS X, Android, Facebook και Smart TVs

Το κατάστημα Origin της EA θα προσφέρει σύντομα παιχνίδια για OS X, Android, Facebook και Smart TVs

Η GamesCom 2012 φέρνει πολλές και καλές ειδήσεις τόσο για παιχνίδια, όσο και για τις πλατφόρμες που υποστηρίζουν, με την EA να ανακοινώνει επίσημα ότι το online κατάστημα Origin θα συμπεριλάβει σύντομα παιχνίδια για OS X, Facebook, Android και Smart TVs, επεκτείνοντας δηλαδή τη δράση του πέρα από το Windows.

Η λειτουργία του Origin είναι παρόμοια με αυτή του Steam της Valve, ενώ ειδικά για τα παιχνίδια της εταιρείας οι τιμές είναι συχνά μικρότερες από αυτές που δίνουν τα ανταγωνιστικά καταστήματα.

Προς το παρόν, η EA δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμα στις νέες πλατφόρμες, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι το Φεβρουάριο του 2013 θα προσφέρει το νέο SimCity και για OS X.

[via TheVerge]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC