Το κατοικίδιο ρομπότ που θα αντικαταστήσει το σκύλο σας

Το κατοικίδιο ρομπότ που θα αντικαταστήσει το σκύλο σας
 

Ο σκύλος είναι βέβαια ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά δεν παύει να έχει και τις απαιτήσεις του. Πρέπει να τον ταΐζεις, να τον πηγαίνεις βόλτα, να του κάνεις εμβόλια και να καθαρίζεις το σπίτι από τις τρίχες. Ταλαιπωρία με άλλα λόγια.

Αν λοιπόν θέλετε μόνο τα πλεονεκτήματα ενός σκύλου χωρίς όμως την ταλαιπωρία, τώρα υπάρχει λύση. Πρόκειται για το i-SODOG το οποίο είναι ένας ιδιαίτερα εξελιγμένος ρομποτικός σκύλος με διάφορους αισθητήρες, επεξεργαστές με αρκετά μεγάλη υπολογιστική ισχύ αλλά και τεχνητή νοημοσύνη ώστε να αλλάζει τη συμπεριφορά του με το πέρασμα του χρόνου.

Μάλιστα μπορεί να καταλάβει μέχρι 50 εντολές και είναι δυνατός ο χειρισμός του και μέσω iPhone και iPad.

Η κυκλοφορία του αναμένεται το επόμενο έτος στην Ιαπωνία ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το κόστος του.

Ως το προς το αν θα κυνηγάει γάτες και αν θα κρύβει και θα μασουλάει τις παντόφλες μας δεν έχουμε μάθει κάτι σχετικό. Παρόλα αυτά είναι βέβαιο ότι ακόμη και αν δεν υπάρχουν τέτοιες λειτουργίες, οι κατασκευαστές του σίγουρα θα τις συμπεριλάβουν στα επόμενα μοντέλα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC