Το Kinect εξελίσσεται

Το Kinect εξελίσσεται
 

Αν και ήδη το Kinect είναι ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο ανάμεσα σε χρήστες όσο και σε developers παιχνιδιών, η Microsoft θεωρεί ότι έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος ανάπτυξης της συσκευής Kudo Tsunoda στόχος είναι στο μέλλον το Kinect να μπορεί να διαβάζει τις πόζες, τις εκφράσεις αλλά ακόμη και τον τόνο της φωνής του χρήστη.

Όπως είναι προφανές, η ανάγνωση και αποκωδικοποίηση των πληροφοριών αυτών και η μεταφορά τους στο Xbox θα δώσει μια τεράστια γκάμα νέων δυνατοτήτων στους developers παιχνιδιών. Αν μάλιστα συνδυαστεί και με τις, ιδιαίτερα υψηλές δυνατότητες του Xbox 720 (Durango), τότε είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει μια επανάσταση στο χώρο του gaming όπως τον γνωρίζουμε σήμερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC