Το νέο iPhone6… εκ πρώτης όψεως

Το νέο iPhone6… εκ πρώτης όψεως

H επόμενη γενιά iPhone6 της Apple και iPhone Air δεν αναμένεται να κάνει ντεμπούτο, τουλάχιστον στους επόμενους δύο μήνες.

Έχουμε δει το iPhone 6 σε διάφορες παραλλαγές βασισμένες σε υποτιθέμενες διαρροές φωτογραφιών ή σε βίντεο, που έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας.

Οι πρόσφατες πληροφορίες πάντως, αναφέρουν ότι και τα δύο μοντέλα θα μπουν στην φάση της μαζικής παραγωγής αυτό το μήνα, όμως, ήρθε τώρα η στιγμή να γνωρίσουμε τα iPhone της επόμενης γενιάς καλύτερα από ποτέ.

Συγκεκριμένα, το iPhone 6 θα διαθέτει κατά πάσα πιθανότητα γυάλινη καμπύλη οθόνη, η οποία θα καλύπτει το μοντέλο των 4.7-ιντσών. Για πρώτη φορά, η γυάλινη οθόνη έχει καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο και θα δείτε στη συνέχεια.

Το κινέζικο site φανατικών φίλων της Apple, ifanr δημοσίευσε την Πέμπτη ένα βίντεο που δείχνει την οθόνη των 4.7-ιντσών τoy αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού για το iPhone 6. Η ίδια ιστοσελίδα μας δείχνει την οθόνη από πολλές οπτικές γωνίες, ενώ τη συγκρίνει με το iPhone 5s ως προς τις διαστάσεις

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, τα άκρα της οθόνης του νέου iPhone6 θα διαθέτουν μια ελαφρά καθοδική καμπύλη. Αυτή η οπτική έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, τις οποίες ανέφερε το προηγούμενο έτος το Bloomberg, ότι δηλαδή το iPhone επόμενης γενιάς θα διαθέτει μεγαλύτερες οθόνες φτιαγμένες από γυαλί που σχηματίζει καμπύλη προς τα κάτω, αλλά και στα άκρα”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC