Το νέο Xbox αποκαλύπτεται στις 21 Μαΐου

Το νέο Xbox αποκαλύπτεται στις 21 Μαΐου
 
Οι πρώτες επίσημες πληροφορίες για τη νέα κονσόλα της Microsoft, αναμένεται να ανακοινωθούν στις 21 Μαΐου, σύμφωνα με νέες πληροφορίες. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από επίσημα χείλη.

Η Microsoft είχε αρχικά προγραμματίσει να παρουσιάσει μερικές λεπτομέρειες για τη νέα της κονσόλα σε μία εκδήλωση στις 24 Απριλίου. Όμως, πηγές της τεχνολογικής ιστοσελίδας TheVerge αποκαλύπτουν πως η συγκεκριμένη εκδήλωση τελικά θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Πρόσφατες φήμες, είχαν επικεντρωθεί στο γεγονός πως η επόμενη γενιά της επιτυχημένης παιχνιδοκονσόλας θα απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο Internet για να λειτουργήσει. Μάλιστα, τα “αίματα άναψαν” όταν ο Adam Orth, καλλιτεχνικός διευθυντής του Microsoft Studios, δήλωσε μέσω twitter πως δεν μπορεί να καταλάβει την αναταραχή που έχει δημιουργηθεί με το θέμα, προκαλώντας αντιδράσεις με τη χρήση του hashtag #dealwithit. Κάτι που οδήγησε τη Microsoft να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τις προσβλητικές δηλώσεις του υπαλλήλου της.

Φυσικά, η Microsoft δε σκοπεύει να παρουσιάσει τις πλήρεις λειτουργίες της νέας της κονσόλας, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί τον ερχόμενο Ιούνιο στην έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3. Να υπενθυμίσουμε πως η κυκλοφορία του νέου Xbox αναμένεται προς το τέλος τους 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC