Το Nexus 7 32GB υπάρχει και στάλθηκε κατά λάθος σε πελάτη στην Ιαπωνία

Το Nexus 7 32GB υπάρχει και στάλθηκε κατά λάθος σε πελάτη στην Ιαπωνία

Οι φήμες για την κυκλοφορία Nexus 7 tablet με αποθηκευτικό χώρο 32GB ενισχύονται ακόμα περισσότερο μετά την τελευταία γκάφα (;) της Google να αποστείλει ένα τέτοιο μοντέλο σε χρήστη στην Ιαπωνία, παρότι είχε παραγγείλει το Nexus 7 16GB. Ο χρήστης @oppese ανέβασε στο Twitter τη φωτογραφία που βλέπετε, με το κουτί να αναγράφει κανονικά 16GB, αλλά τη συσκευή να διαθέτει τελικά 32GB.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κανένα επίσημο σχόλιο από τη Google για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά μάλλον δεν υπάρχει πλέον κάτι να κρύψει και απομένει μόνο η ανακοίνωση και η τιμολόγηση του νέου μοντέλου. Μη ξεχνάτε ότι πρόσφατα εμφανίστηκε και σε κατάλογο της αλυσίδας Carphone Warehouse.

[via Liliputing]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC