Το Nintendo Wii U θα τρέχει εφαρμογές Android [Φήμες]

Το Nintendo Wii U θα τρέχει εφαρμογές Android [Φήμες]

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σε διάφορα τεχνολογικά blogs του εξωτερικού, σχετικά με την επόμενης γενιάς παιχνιδοκονσόλα της Nintendo, η οποία εάν επαληθευτεί θα αποτελέσει ισχυρότατο χαρτί στον ανταγωνισμό ενάντια στα κραταιά (πλέον) Xbox 360 και PS3.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της ιστοσελίδας VG247, το Nintendo Wii U θα μπορεί να τρέχει εφαρμογές Android, χωρίς να απαιτείται homebrew ή κάποια άλλη διαφοροποίηση του λειτουργικού συστήματος ή του hardware της συσκευής!

Θεωρητικά, αυτό σημαίνει ότι η Nintendo θα συνεργαστεί εξαρχής με τη Google για την ενσωμάτωση των εφαρμογών Android και, γιατί όχι, για την άμεση επικοινωνία του Wii U με το Google Play Store, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μια ευρύτερη συνεργασία των δύο εταιριών επάνω στη δημιουργία νέων smartphones ή tablets. Πάντα θεωρητικά.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κανένα επίσημο σχόλιο για το θέμα και η αλήθεια είναι ότι μοιάζει τραβηγμένο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

[via VG247]

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC