Το OS X Mavericks βελτιώνει τα γραφικά σε παλαιότερα Mac

Το OS X Mavericks βελτιώνει τα γραφικά σε παλαιότερα Mac
Το νέο Mac Pro είναι ένα από τα ισχυρότερα μηχανήματα της αγοράς με επιδόσεις που κυριολεκτικά ζαλίζουν εκμεταλλευόμενο άριστα το νέο λογισμικό της Apple το OS X Mavericks.

To OS X Mavericks θα βελτιώσει τα γραφικά και σε παλαιότερα Mac εξαιτίας της ενσωμάτωσης του OpenGL 4.

Ο Rishi Kumar στο προσωπικό του site παρουσίασε ένα συγκριτικό στις επιδόσεις του OpenGL μεταξύ του OS X Mountain Lion 10.8.4 και του OS X Maverick’s Developer Preview 1.

Η εν λόγω σύγκριση έγινε σε ένα Hackintosh πανίσχυρο μηχάνημα το οποίο είχε έναν Intel Core i7-3770k LGA 1155 processor υπερσυγχρονισμένο στα 4.4GHz καθώς επίσης και μια υπερσυγχρονισμένη overclocked Gigabyte GeForce GTX 660Ti w/ 2GB GDDR5.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως όχι μόνο το OS X Mavericks είναι συμβατό με το OpenGL αλλά πως οι επιδόσεις του ακόμη και σε παλαιότερες εκδόσεις του OpenGL βελτιώθηκαν σε ένα εύρος από 39 έως και 89%…

Πηγή: greekapplenews.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC