Το πάρτι της Linux

Το πάρτι της Linux
 

Η νέα έκδοση Ubuntu 12.04 LTS (Precise Pangolin) έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές ημέρες. Η Ελληνική Κοινότητα Ubuntu σας προσκαλεί σε δύο εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα σε Αθήνα και Λαμία με στόχο οι φίλοι της διανομής να γνωριστούν μεταξύ τους και να γιορτάσουν την άφιξη της νέας έκδοσης :

Στο Release Party της Αθήνας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαΐου στο cafe Ηλιοστάσιο στην περιοχή του Θησείου στις 11:00 π.μ.

Στο Release Party στην πόλη της Λαμίας, που έχει οργανωθεί με συνεργασία της Linuxteam ΤΕΙ Λαμίας μαζί με την Ελληνική Κοινότητα Ubuntu. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου και ώρα 6:00μμ στο μικρό αμφιθέατρο της ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Λαμίας.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1128.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC