Το πρώτο «Facebook» για παιδιά είναι γεγονός: Γνωρίστε το PopJam

Το πρώτο «Facebook» για παιδιά είναι γεγονός: Γνωρίστε το PopJam

Μπορεί το κανονικό Facebook να έχει κατώτατο όριο ηλικίας τα 13 χρόνια, όμως τα παιδιά βρήκαν τρόπο να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε ένα κοινωνικό δίκτυο ειδικά διαμορφωμένο για αυτά.

Πρόκειται για το PopJam που υπογράφει η βρετανική εταιρεία παιδικών online παιχνιδιών Mind Candy και γίνεται δεκτό με ενθουσιασμό αλλά και επιφύλαξη από ορισμένους.

Το νέο αυτό κοινωνικό δίκτυο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών και τους επιτρέπει να μοιράζονται ζωγραφιές, να σχολιάζουν τις δημιουργίες άλλων χρηστών και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ζωγραφικής.

Προκειμένου να καθησυχάσει τις γονεϊκές ανησυχίες, ο ιδρυτής του PopJam Μάικλ Ακτον Σμιθ, γνωστός και από το επιτυχημένο παιχνίδι Moshi Monsters που μετρά 85.000.000 χρήστες, εξηγεί ότι η υπηρεσία θα είναι αυστηρά ελεγχόμενη.

Συγκεκριμένα, θα απαγορεύονται οι selfie φωτογραφίες, ενώ οι διαχειριστές θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για τον εντοπισμό παιδεραστών, ή περιστατικών εκφοβισμού (bullying).

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC