Το πρώτο οικολογικό σούπερ γιοτ

Το πρώτο οικολογικό σούπερ γιοτ
 
Με φιλικό στο περιβάλλον σχεδιασμό και υβριδική μηχανή το σούπερ γιοτ Columbus Sport είναι το οικολογικό γιοτ που βγαίνει προς πώληση για ενδιαφερόμενους με πολύ φουσκωμένες τσέπες.

Η υβριδική μηχανή του λειτουργεί με μείγμα ηλεκτρισμού και ντίζελ, όπως το Toyota Prius, περιορίζοντας τις εκπομπές αερίων. Διαθέτει επίσης υδροσυλλέκτη που εμποδίζει τα απόβλητα με έλαια να διαρρεύσουν στη θάλασσα.

Οι κατασκευαστές του υποστηρίζουν πως είναι το πρώτο φιλικό στο περιβάλλον γιοτ που σου επιτρέπει να γυρίζεις και να… σώζεις τον πλανήτη ταυτόχρονα.

Δεν έκαναν όμως καμία οικονομία στην πολυτέλεια και το αξίας τριάντα εκατομμυρίων δολαρίων σκάφος διαθέτει τρεις καμπίνες κι ένα κατάστρωμα τόσο μεγάλο ώστε με άνεση να χωρούν οκτώ άνθρωποι που επιθυμούν να χαλαρώσουν και να κάνουν ηλιοθεραπεία.

Το Columbus Sport βρίσκεται υπό κατασκευή από την ιταλική εταιρεία Palumbo και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2013.

Δείτε τις φωτογραφίες

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1010.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1122.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1214.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1312.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC