Το πρώτο όπλο Τέσλα είναι γεγονός

Το πρώτο όπλο Τέσλα είναι γεγονός
 

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνδέσει την τεχνολογία Τέσλα με θεωρίες συνωμοσίας και γενικώς με συσκευές που υπάρχουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, ενδέχεται να έχουμε άδικο.

Όπως υποστηρίζει ο αυτοαποκαλούμενος και “τρελός επιστήμονας” Rob Flickenger πέτυχε τη δημιουργία του πρώτου όπλου Τέσλα. Πρόκειται για ένα όπλο που μπορεί να εκτοξεύσει μια αρκετά εντυπωσιακή και επικίνδυνη ακτίνα/αστραπή και το οποίο έχει φτιαχτεί εξ ολοκλήρου από τον ίδιο.

Βέβαια όπως αναφέρει δεν ήταν εύκολη προσπάθεια και η χρήση του είναι μάλλον επικίνδυνη. Παρόλα αυτά είναι σίγουρο ότι θα ενδιαφέρει πολλές βιομηχανίες όπλων αν μη τι άλλο για λόγους προβολής!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC