Το πρώτο Smartphone με αναγνώριση φωνής!

Το πρώτο Smartphone με αναγνώριση φωνής!
 
Το MLS iQtalk, το πρώτο ελληνικό Smartphone με αναγνώριση φωνής για κλήσεις, SMS και email, αποκλειστικά από την Cosmote, είναι τώρα διαθέσιμο στο Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός, για να κάνει την καθημερινότητα των καταναλωτών πιο εύκολη.

Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό Android κινητό που του μιλάς, σε καταλαβαίνει και σου απαντάει, με τη δυνατότητα αναγνώρισης της φωνής σε κλήσεις (Talk&Call), SMS και email.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_9.png?w=1110

Παράλληλα, έχει ενσωματωμένο τον πιο προηγμένο οδηγό πλοήγησης MLS Destinator Talk&Drive, που κάνει τον προσανατολισμό πολύ πιο εύκολο, αφού σε συνέχεια φωνητικής εντολής δίνει τις κατευθύνσεις για να βρεθεί ο χρήστης στη διεύθυνση της επιλογής του. Ανάμεσα στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του, η οθόνη 4,3 ιντσών, η κάμερα με φλας ανάλυσης 5MP και η μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις.

Το νέο τηλέφωνο, είναι προϊόν της MLS, της πρώτης ελληνικής εταιρείας που έχει βραβευτεί με το Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας για την υπηρεσία Talk&Drive.

Διατίθεται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Cosmote ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC