Το πρώτο Social Experience Forum με τη συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών είναι γεγονός!

Το πρώτο Social Experience Forum με τη συμμετοχή κορυφαίων διεθνών ομιλητών είναι γεγονός!

Η ραγδαία ανάπτυξη των social media και των πρακτικών που συνδέονται με το digital marketing έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο τόσο οι εταιρείες όσο και οι ιδιώτες εξελίσσονται και δημιουργούν. Πολυεπίπεδες ψηφιακές πλατφόρμες ενσωματώνονται δυναμικά, τόσο στις εμπορικές καμπάνιες των εταιρειών όσο και στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο νέους δρόμους επικοινωνίας, διαφήμισης και προβολής.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, στο αμφιθέατρο του OTE Academy θα πραγματοποιηθεί το πρώτο συνέδριο Social Experience Forum που στοχεύει στην ανάδειξη της σημασίας του digital marketing και των εμπειριών που παρέχει και δημιουργεί.

Αναγνωρισμένα ελληνικά και διεθνή brands, διακεκριμένοι digital Experts, σημαντικοί επιχειρηματίες & top influencers θα παρουσιάσουν σημαντικά case studies & best practices της παγκόσμιας αγοράς, εστιάζοντας όχι μόνο στις πλέον αναγνωρισμένες πρακτικές αλλά παρουσιάζοντας κυρίως τις τάσεις του μέλλοντος. Η δημιουργία εμπειρίας, η εξέλιξη, το περιεχόμενο, η μέθοδος και η στρατηγική θα συζητηθούν μέσα από ένα  νέο, σύγχρονο και πρωτοποριακό πλαίσιο.

Το Social Experience Forum αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο συνέδριο που απευθύνει το λόγο μέσα από τρεις διαφορετικές ενότητες – brands, people, experts – και ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό μείγμα ομιλητών που διαμορφώνουν ένα 360º ολοκληρωμένο κάδρο. Κορυφαίες εταιρείες θα  αναλύσουν τις σημαντικότερες corporate τάσεις, top influencers θα μιλήσουν για την αδιαμφισβήτητη δυναμική πλέον των social media influencers, των bloggers & youtubers ενώ καταξιωμένοι digital marketers θα παρουσιάσουν το μέλλον. Ξεχωριστή συμμετοχή αποτελεί η παρουσία του διεθνή ομιλητή και Brand Strategist Peter Economides ο οποίος θα καθηλώσει και θα εκπαιδεύσει το κοινό για ακόμα μία φορά.

  • Brands Experience: Costa Navarino, Red Bull, Stoiximan.gr, Vodafone CU
  • Personal Experience: Μάρκος Σεφερλής, Μαίρη Συνατσάκη, Jeremy, TwinFashion
  • Experts Experience: Peter Economides, Google, Απόστολος Αϊβαλης, Αθανάσιος Γιαμάς

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

www.socialexperienceforum.gr

contact@socialexperienceforum.gr

unnamed

Το συνέδριο διοργανώνουν μία ομάδα πέντε νέων δημιουργικών ανθρώπων με πρωτοβουλία, όραμα και αγάπη για το digital marketing και τα social media. Ο Γιάννης, η Αγγελική, ο Γιώργος,  ο Κωνσταντίνος και η Νίκη προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, πιστέψαν όμως όλοι στην ιδέα του συνεδρίου και ενώθηκαν για να την υλοποιήσουν.

Το Social Experience Forum ουσιαστικά εμπνεύστηκε ο Γιάννης  Κρικρής, διακεκριμμένος social media expert. Αν και μόλις 25 χρόνων είναι  υπεύθυνος media relations & social media strategy σε μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες παραγωγής, αποτελεί σύμβουλος Social Μedia σε περισσότερες από 15 επιχειρήσεις και είναι εισηγητής Social Media & Digital Marketing σε διαφορετικά συνέδρια σχετικής θεματολογίας.

Η Αγγελική Δούκα αποτελεί έναν από τους πλέον διακεκριμμένους επαγγελματίες στο χώρο του PR και του Event Management, με εμπειρία που ξεχωρίζει.  Επί σειρά ετών εργάστηκε στη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία δημοσίων σχέσεων & brand reputation, υπεύθυνη για τη διαχείριση κορυφαίων ελληνών καλλιτεχνών και διεθνών brands. Αποτέλεσε τη Senior Corporate Communications & PR Officer σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους των ΜΜΕ και σήμερα έχει ξεκινήσει το δικό της boutique agency, μέσα από το οποίο προσφέρει 360º υπηρεσίες PR Consultancy, Brand Reputation & Event Management.

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης ασχολείται με τον μαγικό κόσμο των Social Networks 24/7! Διακρίνεται για τη ξεχωριστή εμπειρία που έχει στη διοργάνωση αθλητικών events, τα τελευταία όμως 4 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το digital marketing και τα social media.

O Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης δραστηροποιείται  εδώ και μία δεκαετία σε αθλητικές και τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ από το 2014 συμμετέχει σαν συνιδρυτής στην εταιρεία WAYOUT Adventures και ασχολείται με την ανάπτυξη του τουρισμού περιπέτειας στην Ελλάδα. Ανήκει σε οργανωτικές ομάδες αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων όπως το Adventure Film Festival Greece και το Oceanman Greece.

Η Νίκη Βογιατζή, events guru,  έχει διαχειριστεί σε επίπεδο Corporate Management & Media Handling δεκάδες λογαριασμούς ελληνικών και διεθνών brands. Η βασική της όμως ειδίκευση (και αγάπη) είναι η διοργάνωση corporate & lifestyle events.  Σήμερα ανήκει στο δυναμικό μίας εκ των μεγαλύτερων διαφημιστικών εταιρειών, στην οποία απασχολείται ως event Manager, διοργανώνοντας στοχεύμενες εκδηλώσεις για ελληνικές και πολύεθνικες εταιρείες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC