Το Twitter αναβαθμίζει τις εφαρμογές του για τις φορητές συσκευές

Το Twitter αναβαθμίζει τις εφαρμογές του για τις φορητές συσκευές
 
Το Twitter κυκλοφόρησε μία ακόμα σειρά από αναβαθμίσεις για τις διάφορες πλατφόρμες φορητών συσκευών, σχεδιασμένες ώστε να δώσουν στους χρήστες καλύτερα εργαλεία πλοήγησης, όπως και να διευκολύνουν τη διαδικασία αναζήτησης άλλων χρηστών αλλά και hashtags.

Με επίσημη ανακοίνωσή τους σε ένα blog, οι υπεύθυνοι του Twitter έκαναν γνωστό πως ανασχεδίασαν την εφαρμογή τους για το Android, προσθέτοντας «μεγαλύτερου μεγέθους timelines, μία ευδιάκριτη μπάρα πλοήγησης και άλλα».

Επιπλέον, οι χρήστες Android θα μπορούν πλέον να πλοηγηθούν γρήγορα ανάμεσα στα διάφορα tabs, απλά σέρνοντας το δάκτυλο τους κατά μήκος της οθόνης, ενώ όσο δημοσιεύουν tweets ή κάνουν αναζητήσεις, θα εμφανίζονται αυτόματα, προτάσεις για χρήστες και hashtags.

Στους χρήστες iOS αλλά και σε όσους χρησιμοποιούν το mobile.twitter.com, δίνεται πλέον η δυνατότητα να βλέπουν τη συλλογή φωτογραφιών, τις εφαρμογές αλλά και τις λίστες προϊόντων σε διευρυμένα tweets.

Τέλος, η νέα έκδοση θα εμφανίζει ένα σύνδεσμο στο κάτω μέρος του περιεχομένου, που θα επιτρέπει στους χρήστες να «κατεβάζουν» εφαρμογές όπως το Fouraquare ή το Path.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC