Το WhatsApp διαψεύδει τις φήμες περί εξαγοράς του από την Google

Το WhatsApp διαψεύδει τις φήμες περί εξαγοράς του από την Google
 
Οι υπεύθυνοι της γνωστής εφαρμογής WhatsApp διαψεύδουν τις φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται σε συζητήσεις με την Google για την πώληση της υπηρεσίας έναντι 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με δηλώσεις του Neeraj Arora, επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης του WhatsApp, στην ιστοσελίδα AllThingsD.

Ο Arora “αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω”, λέει η ιστοσελίδα. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που το WhatsApp συνδέεται με παρόμοιες φήμες. Τον περασμένο Δεκέμβριο, το Facebook, παρουσιαζόταν σαν υποψήφιος αγοραστής της εφαρμογής, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποια συμφωνία.

Η διαρροή για την πιθανή εξαγορά από τη Google βασίστηκε στη δημιουργία του Google Babel, της νέας υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της εταιρείας. Το Babel θα είναι ο συνδυασμός όλων των υπηρεσιών επικοινωνίας της Google (Google messaging, VoIP κτλ) σε μία πλατφόρμα, για χρήση από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablets.

Οι πληροφορίες, υποστήριζαν πως η Google σκόπευε να ενσωματώσει και το WhatsApp στην πλατφόρμα του Babel, ισχυροποιώντας την με το μεγάλο πλήθος χρηστών που έχει η εφαρμογή στα λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC