Το Yahoo Mail προσθέτει την υποστήριξη επισύναψης αρχείων από το Dropbox

Το Yahoo Mail προσθέτει την υποστήριξη επισύναψης αρχείων από το Dropbox
 
Η Yahoo ανακοίνωσε πρόσφατα μία νέα εταιρική σχέση με το Dropbox, μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να επισυνάψουν αρχεία στα emails τους, που είναι αποθηκευμένα στη δημοφιλή υπηρεσία cloud.

Η εταιρία παρουσιάζει αυτή τη νέα λειτουργία, σαν έναν ακόμη τρόπο που θα βοηθήσει στο να καταστεί η εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακόμα πιο απλή για τους χρήστες της.

“Ο τρόπος που το βλέπουμε, είναι πως θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τα emails σας, να κάνετε όσα πρέπει να κάνετε με αυτά και στη συνέχεια συνεχίσετε την ημέρα σας”, γράφει ο διευθυντής του τμήματος Διαχείρισης Προϊόντος της Yahoo, David McDowell.

Η υποστήριξη του Dropbox φέρνει μερικά πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα για τους χρήστες και των δύο υπηρεσιών. Αρχικά, εφόσον τα αρχεία είναι αποθηκευμένα στο cloud καταργείται ο περιορισμός των 25MB για τα επισυναπτόμενα αρχεία στο Yahoo, επιπλέον οι χρήστες του Dropbox θα μπορούν από και στο εξής να αποθηκεύουν τα αρχεία που λαμβάνουν μέσω email, απευθείας στο cloud, χωρίς να απαιτείται τοπική αποθήκευση.

Η υποστήριξη του Dropbox είναι ήδη διαθέσιμη για την Web έκδοση του Yahoo Mail στα Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC