Τον Μάιο αναμένεται το Kinect 1.5 για Windows

Τον Μάιο αναμένεται το Kinect 1.5 για Windows
 
Φαίνεται σαν να ήταν μόλις χθες όταν η Microsoft ανακοίνωσε την έκδοση 1.0 για το Kinect των Windows, εγκαινιάζοντας τις φωνητικές εντολές και τον αισθητήρα κινήσεων στο τεχνολογικό κόσμο.

Πρόσφατα, η ιστοσελίδα Redmond ανακοίνωσε ότι η έκδοση 1.5 θα αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Μάιο και θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Kinect ακόμα κι όταν είναι καθισμένοι.

Η ενημερωμένη έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης το Kinect Studio, μια εφαρμογή που θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να καταγράφουν, να αναπαράγουν και να επεξεργάζονται κλιπάκια χρηστών, με σκοπό τη τελειοποίηση των εφαρμογών τους. Επιπλέον, θα φέρει γλωσσική υποστήριξη στα γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά και ιαπωνικά.

Τέλος, η Microsoft έχει υποσχεθεί στους χρήστες της να φέρει το Kinect σε περισσότερες χώρες και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τη παρουσίαση της βελτιωμένης έκδοσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC